Știți care sunt cele mai sigure mașini din lume

Este important să știți ce face mașina mai sigură și ce loc în ea este considerat cel mai sigur. Există o evaluare a mașinilor compilate pe un indicator atât de important ca siguranța.

Ce face mașina în siguranță?

Este cunoscut faptul că cel mai important factor al „vehiculului cu patru roți” este siguranța sa (https://evacuator.md/cind-au-fost-atestate-primele-decese-in-accidente-rutiere-2/). Determinați ce face mașina în siguranță. În primul rând, afectează clasa și greutatea. Cu cât este mai mare clasa mașinii și cu atât este mai mare masa, cu atât este mai sigură. Câștigătorii atașați într-o mașină puternică la impact vor avea o supraîncărcare relativ mai mică. Viata in sine si numeroase teste de impact confirma acest fapt. Este sigur să spunem că un SUV de dimensiuni mari și un sedan executiv greu în rândul autoturismelor se bucură de câștiguri tangibile.

Verificarea siguranței autovehiculului cu ajutorul testelor de avarie Autoturismul depinde și de vârsta de proiectare. Organismele moderne sunt dotate cu elemente de putere speciale, care pot stinge fără probleme atât energia de impact cât și viteza în timpul unui impact. „Cusca” cabinei cu călăreții de acolo în construcția modernă este creată cât mai puternic posibil, deoarece materialele folosite sunt oțeluri cu rezistență ridicată. Chiar și cu încărcături extrem de mari, elementele unei astfel de celule păstrează spațiul de locuit necesar pentru oamenii din cabină.

Mai sigur este mașina a cărei șasiu este proiectată cel mai inteligent. Acest lucru se datorează capacității de a stabiliza mașina după manevra sau de a încetini la momentul potrivit. Fiecare detaliu este important – capacitatea de a manevra automat, acuratețea direcției, valkost, masa, stabilitatea, rigiditatea suspensiei, localizarea centrului de greutate, tendința de demolare, reglarea setărilor electronicii.

Centurile de siguranță în mașini economisesc adesea vieți Mărește siguranța opțiunilor auto suplimentare. În plus față de sistemele care controlează dinamica, aceasta include o diodă bună sau lumină xenon, ferestre electrice de încălzire și oglinzi și șaibe de faruri. Este, de asemenea, un sistem de revizuire video, monitorizarea „zonelor moarte” și a semnelor rutiere (https://evacuator.md/masinile-viitorului-2025/).

Se poate argumenta că cea mai sigură este o mașină modernă greu, cu o notă excelentă sau bună, un control precis și dotată la maxim cu mijloace de economisire.

Care este cel mai sigur loc în mașină?

Mulți vor spune că cel mai sigur loc din mașină este locul din spatele șoferului. Cu toate acestea, pe baza statisticilor, se poate argumenta că un astfel de loc este bancheta din dreapta șoferului.

Cea mai sigură locație din mașină se află în spatele șoferului, ceea ce arată rezultatele unui studiu realizat pe baza a peste cinci mii de accidente de către o mare ediție americană de Pediatrie. Sa constatat că cel mai sigur în mașină este să fie pe bancheta din spate.În acest caz, scaunele din spate sunt cu optzeci la sută mai sigure decât partea din față. Printre cele trei scaune din spate se consideră cea mai sigură medie. Siguranța lui este cu douăzeci și cinci la sută mai mare decât siguranța extremă. Principalul lucru este că persoana care se află în mașină a fost fixată. În caz contrar, în timpul unei greve, el poate pur și simplu să sară prin parbriz.

Evaluare sigură a mașinii

Evaluările privind siguranța sunt cunoscute a fi elaborate de diverse asociații. Acestea iau în considerare nu numai nivelul de protecție, ci și evaluarea întregii game de măsuri de securitate. Acestea includ prezența sistemelor care permit evitarea accidentelor, calitatea muncii în timpul testelor de impact ale centurilor de siguranță și airbagurilor (adică, activitatea sistemelor de reținere), precum și caracterul adecvat al comportamentului corporal.

Ratingul poate fi excelent, mediu și rău, care este determinat de scorurile din timpul testării. Din an în an, mașinile devin din ce în ce mai sofisticate, câștigând o protecție mai bună, care este motivul pentru metodele de testare a temperaturii.

Volvo S60

Revista Forbes, după ce a analizat rezultatele unui set de teste de impact, a fost evaluarea celor mai sigure mașini. Locul al treilea în clasament este Volvo S60. După cum știți, Volvo a acordat întotdeauna o mare atenție siguranței.

Volvo S60 se află în topul celor mai sigure mașini. În modelul S60 există un cap adaptabil, un sistem de avertizare pentru o abordare nesigură și un sistem de monitorizare pentru zona orb. De asemenea, masina este echipata cu un controler care poate frâna automat masina atunci când este detectat un pieton.

Mercedes-Benz clasa E

Al doilea loc de onoare în clasament este Mercedes-Benz E-class. În această mașină relativ accesibilă, există un sistem de monitorizare a punctelor nevăzute și a unui sistem de vizibilitate pe timp de noapte. Este, de asemenea, echipat cu faruri adaptive.

Creatorii Mercedes-Benz E au acordat multă atenție sistemelor de securitate. În mașină există atât airbag-uri în față, cât și în spate. Ar fi mai corect să spunem că clasa E de la Mercedes-Benz este literalmente înconjurată de ele. Airbagurile sunt controlate de electronice precise și destul de sofisticate.

Audi A6

Locul întâi în clasamentul celor mai sigure mașini a luat Audi A6. Apariția sa este foarte plăcută, ceea ce se numește chiar fascinant.

Audi A6 – una dintre cele mai sigure masini din lume. Audi A6 este foarte confortabil. Este echipat cu un număr mare de airbag-uri. În plus, mașina este echipată cu numeroase sisteme care contribuie la cea mai sigură conducere.

Cea mai sigură mașină din lume

Ratingul, elaborat anual de către agenția americană IIHS, este considerat cel mai obiectiv. După efectuarea testelor de impact, această agenție a numit cele mai sigure mașini care au reușit să obțină ratingul TOP SAFETY PICK +, care este cel mai înalt. În total, douăzeci și două de mașini au primit astfel de mărci. În mare parte – aceasta este o mașină fabricată în Japonia, există mașini de producție europene și americane. Toate acestea sunt echipate cu un sistem responsabil cu recunoașterea obstacolelor și cu un sistem de frânare forțată.

Honda Civic cu 4 uși este cea mai sigură mașină din segmentul de preț mediu. Printre cele mai mici mașini, primul loc este acordat modelului Honda Civic cu 4 uși, poziție dominantă printre mașinile la prețuri medii – Ford Fusion, Infiniti Q50 fiind primul loc printre autoturismele de lux medii și Acura RLX. primul loc printre masinile de lux de dimensiuni mari. Pozițiile de lider din categoriile lor au luat mașini precum Mazda CX-5 și Toyota Highlander. Și cele mai mari mașini din lume nu sunt considerate cele mai sigure. Dimpotrivă, alături de ele trebuie să respectați siguranța. Site-ul are un articol despre mașinile uriașe.

În cazul în care ați suferit un accident de mașină, pentru serviciile unui evacuator de la Auto Club Asist accesați https://evacuator.md/  https://evacuatormoldova.md/  https://evacuatorchisinau.md/ro/  sau apelați 022 800 800