Mașină construită din 440.000 piese Lego!

Un dealer- Toyota din Emiratele Arabe Unite a comandat această versiune Lego gigantică și incredibil de reală a emblematicului SUV Land Cruiser de la Toyota.

  • Modelul are aceleași dimensiuni ca și cel real și cântărește 2 041 kilograme.
  • Land Cruiser este construit din 440.000 de piese Lego și a avut nevoie de 2.688 de ore lucrătoare pentru a fi creat.
La un moment dat, în timpul adolescenței noastre, cei mai mulți dintre noi abandonăm jucăriile cu care ne jucam ore întregi când eram copii, schimbând creativitatea și imaginația noastră tinerească cu realismul obosit al maturității. Dar unii norocoși reușesc în schimb să transforme obsesiile copilăriei într-o carieră. Printre aceștia se numără constructori certificați Lego, care își folosesc pasiunea pentru blocurile de plastic pentru a crea sculpturi colosale Lego. Al-Futaim Toyota, un dealer din Emiratele Arabe Unite, a găsit un astfel de constructor certificat Lego cu sediul acolo, iar acum poate să prezinte acest model Lego de dimensiune completă al noului Toyota Land Cruiser 300.


Modelul, care este expus în Dubai Mall până pe 15 decembrie, este incredibil de precis. Sculptura Land Cruiser are exact aceleași dimensiuni ca și SUV-ul real, întinzându-se 4,9 lungime și 1,8 m înălțime. Vehiculul Lego a fost construit de 12 membri ai echipei pentru a fi dezvoltat și construit.