Evacuator pentru masini in Moldova.


Automobilul nu se pornește, sunteți într-un accident și aveți nevoie de tractări auto Chisinau? Aceste situații se pot întîmpla oricând, indiferent de anotimp și de ora zilei! Nimeni nu este ferit de aceste probleme apărute pe drum, chiar și un șofer cu o experiență mare! Cea mai optimă soluție ar fi de a apela la auto evacuator indiferent de complexitatea sarcinii. Auto Club Asist va face față rapid oricărei situații.

Compania noastră are următoarele avantaje în servicii de evacuator atît în Republica Moldova cît și peste hotarele ei:

  • Lucrăm non-stop, fără zile libere și sărbători;
  • Răspundem rapid la fiecare apel al clienților;
  • Livrăm cu atenție și acuratețe mașina la destinație;
  • Vă punem la dispoziție: servicii macara, platformă hidraulică etc.
  • Dispunem de: autospeciale cu manipulator, troliu, platforme culisante unice in Moldova.
  • Garantăm cel mai mic preț fără alte tarife ascunse pentru toate tipurile de tractări.
  • Dispunem de autospeciale de tractare auto pentru vehicule de tonaj mare: tractoare, utilaje, stivuitoare, combine ,electrocar.
  • Putem transporta diverse mașini în funcție de dimensiunile lor: automobile, microbuse, motociclete, ATV etc.

Echipa noastră este formată doar din specialiști calificați, capabili să organizeze în mod competent și sigur evacuarea vehiculelor. Indiferent de unde ne solicitați asistență 999 md evacuator ,evacuator md , evacuatorchisinau md sau de pe alte rețele de socializare operatorii noștri preiau rapid comenzile și trimit spre dumneavoastră cea mai apropiată mașină de tractare. De asemenea șoferii noștri sunt instruiți și în rezolvarea problemelor pe care le întâmpinați cu mașina dumneavoastră. În condițiile în care defecțiunile se pot rezolva la fața locului, aceștia vă pot scuti de timpul pierdut la service.

Fiecare evacuator al serviciului nostru, inclusiv un evacuator cu manipulator este în stare excelentă și este gata să se deplaseze la orice destinație. Vă oferim oferte de preț personalizate în funcție de locația dvs, de complexitatea problemei, de distanța pe care o aveți de parcurs, și nu în ultimul rînd, în funcție de bugetul dumneavoastră. Dacă solicitați evacuator Bălți, evacuator Orhei , evacuator Călărași , evacuator Cahul, evacuator Causeni sau oricare alte orașe echipa noastră este mereu pregatită să ajungă la timp .Astfel, veți avea intotdeauna la îndemână un evacuator md 24/24 , o soluție salvatoare indiferent de zona în care vă aflați.

Oferim toate documentele necesare pentru companiile de asigurări pentru a confirma furnizarea și plata serviciilor evacuator Moldova.